Aktiviteter 2017/2018
28/10  Standerstrygning MSR kl.12 * MSR takker for sæsonen på vandet og afslutningen markeres med lidt godt til ganen.

30/10 Ro-spinning sæsonen starter! * Tilmelding via www.munkebosejlogroklub.dk eller sms til Mette tlf. 31156666

ROSPINNING SÆSON 2017-2018

Ro i takt med musikken eller hvad nu instruktøren finder på!

Klublokalet, med den fantastiske udsigt over noret, danner ramme om de 7 ro-ergometre, hvor instruktøren Mette Frank Nielsen gør sig klar til endnu en rospinningssæson og udtaler;

" Der er altid en god stemning og plads til alle aldre og niveauer. Tiden flyver afsted og det samme gør fedtet - Ro motion ER go' motion! Jeg glæder mig meget til at se nye og kendte ansigter til timerne - Henning Juhl, Henning Andersen, Poul Tesch og jeg skal nok tage os godt af jer - Vi ses i MSR!"

Rospinning med instruktører slutter 30. april 2018 - men hvis du har nøgle, kan du frit benytte vores programmer og ergometre i klublokalet (husk at kigge på kalenderen i klublokalet - lokalet kan være lejet ud eller optaget på anden vis, enkelte dage i sæsonen).

RO INSTRUKTION

MSR tilbyder instruktion såvel til alle fra 12 år og op efter, til nye medlemmer, som til ”gamle medlemmer” og vi har et godt udvalg af bådtyper (Læs mere om bådtyper nederst).

Rosæsonen begynder ultimo af marts til og med oktober, alt efter temperaturer og vejrforhold.

For nærmere aftale, kontakt en af instruktørerne:

Morten Szilas / eftermiddage : 27 89 26 75

Mette Frank / eftermiddage : 31 15 66 66

Henning Juhl / formiddage : 21 74 93 87

Henning Andersen / formiddage : 28 39 86 97

Glenn Frank : 61 68 53 03

Bådtyper:

Sculler (outrigger) Outriggere er smallere både, med åregaflen placeret uden for båden og der roes ofte med 2 årer pr. roer. Den A.P. Møllerske Støttefond har skænket klubben to Begynder Scullere - EDON Scullerne. Scullerne er konstrueret så de er mere stabile og ikke kæntre så let som almindelige sculler både, hvilke betyder at indlæringen kan ske på et mere trykt niveau. Derudover har vi også single-, dobbelt- og dobbeltfirerscullere.

Inrigger & GIG Inriggere er bredere både og der roes med én åre pr. roer og der skal være en styrmand, dvs. man er enten 3 eller 5 mand. GIG båden bredere end outriggere, men smallere end inriggere. Der kan roes med både én åre eller to årer pr. roer.

KAJAK INSTRUKTION

Du kan også prøve at ro kajak i vores dejlige nor. For mere information omkring datoer og tid, kontakt Dennis Pedersen 24 96 23 53

Ro-motion og naturoplevelse er for alle

Ro-motion og naturoplevelse er for alle.

Munkebo Sejl- og Roklub - Syvstjernen 28 - 5330 Munkebo

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk