Tour de Kerteminde 2017

Fantastisk tilslutning til årets Tour de Kerteminde - omkring 60 kajakker deltog!

Godt roet!!

Støtte fra Nordea-fonden

MSR har været så heldige at få bevilget støtte til 2 nye kajakker, via Nordea-fonden til glæde for alle medlemmer!!

Tusinde tak for støtten!!! Og en særlig tak til vores ildsjæl, Birgith Pedersen.

MSR's formand triumferede ved WRMR 2018, Bled, Slovenien

Det var et gigantisk regatta med mere end 4.500 roere - fra i alt 46 nationer og fra 862 forskelige klubber. Og Glenn Frank gjorde den igen!

Munkebo Sejl- & Roklub hentede i alt 4 førstepladser ved regattaen i Bled:

• Single Sculler 70 års klassen
  • Dobbelt Sculler 70 ås klassen sammen med roer fra Fredensborg.
  • Dobbelt Sculler 65 års Klassen sammen med roer fra Lyngby.
  • Dobbelt firer 60 års klassen sammen med roere fra Lyngby, Lemvig og Stokholm.
  • I 70 års single sculler noteres 4. bedste tid ud af 63 både og i 70 års dobbeltsculler noteres 2.bedste tid ud af 57 både, - dog kun 4/100 sec. efter den bedste tid (EXP)

Læs hele artiklen på fyens.dk

WRMR 2016 - Bagsvær Rostadion - Vinder 4'eren med MSR's Glenn Frank

WRMR 2015 Hazewinkel, Belgien

I virkelig smukke omgivelser, blev 2015's Masters Regatta afholdt. Det var en fantastisk oplevelse at se så mange Masters samlet på et sted. Der var deltagere i alderen 27 år til 90 år!

MSR's formand; Glenn Frank, deltog i Belgien og hev hele fem 1. pladser og en 2. plads hjem!

Det er bare SÅ vel roet!

Se billeder under GALLERI / Hazewinkel

Én af bådpladserne ved WRMR 2015

Kajakbeklædning

Vi har modtaget en mail fra Kajakgaarden i Kolding.

"Kære Munkebo Sejl- og Roklub

Foråret står for døren, og I skal sikkert snart igang med kurser for nye kajakroere. Kajakgaarden har igen i år sat et sæt beklædning sammen - longjohn våddragt, rojakke og neoprenstøvler - som passer til de fleste begynderes behov og til en rigtig god pris.

Pakken henvender sig især til de nye medlemmer, men kan selvfølgelig købes af alle i jeres klub. Rabatten opnås mod forevisning af medlemskort, kvittering for indmeldelse i klubben eller lignende. Tilbuddet er i butikkerne i Kolding og Århus.

Den vedhæftede side må meget gerne sendes videre til jeres medlemmer og printes til at hænge op eller uddele i klubben.

Vi ønsker jer rigtig godt kajak-år!

Michael Schuh & Kirsten Kjer

Kajakgaarden Kolding og Aarhus

www.kajakgaarden.dk"

Klik her for at åbne tilbuddet